Godziny otwarcia: Poniedziałek - Piątek: 11AM - 7PM

Opinie

Dodaj swoja opinie o restauracji


Submit your review
* Required Field

Zawsze wszystko w porzadku, a bylam kilka razy. Dzisiaj tez sie wybieram :)

Oct 02, 2014 by Viola

Zawsze wszystko w porzadku, a bylam kilka razy. Dzisiaj tez sie wybieram :)


Bylismy w niedziele i bylo pysznie. Duze porcje, mila obsluga i do tego tanio. No i darmowy parking pod samymi drzwiami do restauracji to cos co nam s

Aug 04, 2014 by Paulina i Bartek

Bylismy w niedziele i bylo pysznie. Duze porcje, mila obsluga i do tego tanio. No i darmowy parking pod samymi drzwiami do restauracji to cos co nam sie dawno nie przytrafilo.
Pozdrawiamy :)


Pozdrawiamy ze Szwajcarii. Jak przestanie u Was padac, to przyjedziemy na obiadek ;-))

Feb 14, 2014 by Agata & Robert

Pozdrawiamy ze Szwajcarii. Jak przestanie u Was padac, to przyjedziemy na obiadek ;-))


Polecam mila obsluga fajny klimat jestem dosc czesto ale szczerze jedzenie mi smakuje lepiej jak sa kucharki i mniejszy czas oczekiwania

Nov 20, 2013 by kajman44

Polecam mila obsluga fajny klimat jestem dosc czesto ale szczerze jedzenie mi smakuje lepiej jak sa kucharki i mniejszy czas oczekiwania


Szczerze bardzo polecam! Smaczne jedzonko, wystroj restauracji, jak I obsluga zachecaja do czestszego odwiedzania. Dzis na przyklad byla zupa pomidoro

Jul 01, 2013 by Hania

Szczerze bardzo polecam! Smaczne jedzonko, wystroj restauracji, jak I obsluga zachecaja do czestszego odwiedzania. Dzis na przyklad byla zupa pomidorowa (moja ulubiona) i kotlet mielony z mizeria na drugie danie ;) Jak zawsze, najadlam sie do syta, dziekuje


Serdecznie dzi?kujemy za zorganizowanie przyj?cia weselnego!!! Jeste?my bardzo zadowoleni z wyboru lokalu. Wszystko by?o doskona?e.....mi?a i profesjo

Jun 28, 2013 by Viktorija

Serdecznie dzi?kujemy za zorganizowanie przyj?cia weselnego!!! Jeste?my bardzo zadowoleni z wyboru lokalu. Wszystko by?o doskona?e.....mi?a i profesjonalna obs?uga....??iczny wystrój! Go?cie byli zachwyceni pysznym jedzeniem!
Polecamy i dzi?kujemy za wszystko!!!

Viktorija i Tomasz


Bardzo smaczne dania i desery polecam

Feb 01, 2013 by patrycja

Bardzo smaczne dania i desery polecam


Za sam wyglad daje 5 gwiazdek.Dzisiaj startuje na obiad mam nadzieje ze sie najem dosyta :P

Nov 15, 2012 by Krzychu

Za sam wyglad daje 5 gwiazdek.Dzisiaj startuje na obiad mam nadzieje ze sie najem dosyta :P


Bardzo smaczne i tanie dania polecam ;) bywam w tej restauracji dosc regularnie od kiedy przyszedlem pierwszy raz

Oct 28, 2012 by Wojtex

Bardzo smaczne i tanie dania polecam ;) bywam w tej restauracji dosc regularnie od kiedy przyszedlem pierwszy raz


bylam raz drugi i bede napewno trzeci,swieze dania!! smacznie. mila atmosfera! pozdrawiam

Sep 11, 2012 by agnieszka.

bylam raz drugi i bede napewno trzeci,swieze dania!! smacznie. mila atmosfera! pozdrawiam


Ginger - Polska Restauracja , UK 5.0 5.0 33 33 Jedzenie bardzo dobre. Czulem sie jak u siebie w domu. Szczerze polecam.
Page:
1234