Godziny Otwarcia: Poniedziałek - Sobota: Od 10 AM - 8 PM. Niedziela: Od 11 AM - 8 PM

Opinie

Dodaj swoja opinie o restauracji


Submit your review
* Required Field

Szczerze bardzo polecam! Smaczne jedzonko, wystroj restauracji, jak I obsluga zachecaja do czestszego odwiedzania. Dzis na przyklad byla zupa pomidoro

Jul 01, 2013 by Hania

Szczerze bardzo polecam! Smaczne jedzonko, wystroj restauracji, jak I obsluga zachecaja do czestszego odwiedzania. Dzis na przyklad byla zupa pomidorowa (moja ulubiona) i kotlet mielony z mizeria na drugie danie ;) Jak zawsze, najadlam sie do syta, dziekuje


Serdecznie dzi?kujemy za zorganizowanie przyj?cia weselnego!!! Jeste?my bardzo zadowoleni z wyboru lokalu. Wszystko by?o doskona?e.....mi?a i profesjo

Jun 28, 2013 by Viktorija

Serdecznie dzi?kujemy za zorganizowanie przyj?cia weselnego!!! Jeste?my bardzo zadowoleni z wyboru lokalu. Wszystko by?o doskona?e.....mi?a i profesjonalna obs?uga....??iczny wystrój! Go?cie byli zachwyceni pysznym jedzeniem!
Polecamy i dzi?kujemy za wszystko!!!

Viktorija i Tomasz


Bardzo smaczne dania i desery polecam

Feb 01, 2013 by patrycja

Bardzo smaczne dania i desery polecam


Za sam wyglad daje 5 gwiazdek.Dzisiaj startuje na obiad mam nadzieje ze sie najem dosyta :P

Nov 15, 2012 by Krzychu

Za sam wyglad daje 5 gwiazdek.Dzisiaj startuje na obiad mam nadzieje ze sie najem dosyta :P


Bardzo smaczne i tanie dania polecam ;) bywam w tej restauracji dosc regularnie od kiedy przyszedlem pierwszy raz

Oct 28, 2012 by Wojtex

Bardzo smaczne i tanie dania polecam ;) bywam w tej restauracji dosc regularnie od kiedy przyszedlem pierwszy raz


bylam raz drugi i bede napewno trzeci,swieze dania!! smacznie. mila atmosfera! pozdrawiam

Sep 11, 2012 by agnieszka.

bylam raz drugi i bede napewno trzeci,swieze dania!! smacznie. mila atmosfera! pozdrawiam


Szczerze przezylem szok. Czesto bywam w polskich resatuarcjachale nie zdarzylo mi sie dostac punch do niedzielnego obiadu.Bylem bardzo pozytywnie

Sep 10, 2012 by Robert

Szczerze przezylem szok. Czesto bywam w polskich resatuarcjach
ale nie zdarzylo mi sie dostac punch do niedzielnego obiadu.
Bylem bardzo pozytywnie zaskoczony. I jest to pierwsza polska restauracja w ktorej wszystko mi smakowalo i moglem sie najesc
bo porcje sa cholernie duze :)
Polecam
Zbyszek


Bardzo polecam Ginger Polish Restaurant. Restauracja na wysokim poziomie, tzn przepyszne jedzenie,mila obsluga oraz przepiekny wystroj oraz zaskak

Sep 10, 2012 by Malgorzata

Bardzo polecam Ginger Polish Restaurant.
Restauracja na wysokim poziomie, tzn przepyszne jedzenie,
mila obsluga oraz przepiekny wystroj oraz zaskakujaco niskie ceny.
Idealne miejsce na kolacje we dwoje.
Polecam
Malgorzata


Polecam karkowke, bardzo mila atmosfera.

Sep 04, 2012 by Jakub

Polecam karkowke, bardzo mila atmosfera.


Ginger - Polska Restauracja , UK 5.0 5.0 29 29 Bardzo dobre domowe obiady i super rodzinna atmosfera przemi?a kelnerka
Page:
123