Godziny Otwarcia: Poniedziałek - Sobota: Od 10 AM - 8 PM. Niedziela: Od 11 AM - 8 PM

Opinie

Dodaj swoja opinie o restauracji


Submit your review
* Required Field

Bardzo dobre jedzenie.Duzy wybor, kazdy znajdzie cos dla siebie. Przemila obsluga. Restauracja godna polecenia.

Feb 14, 2016 by Marta

Bardzo dobre jedzenie.Duzy wybor, kazdy znajdzie cos dla siebie. Przemila obsluga. Restauracja godna polecenia.


Najlepsza Polska restauracja w Londynie! Bywa?am juz w niejednej ale do Ginger wracam najch?tniej. Zawsze pysznie, zawsze mi?o i sympatycznie. Eleganc

Feb 02, 2016 by Agnieszka

Najlepsza Polska restauracja w Londynie! Bywa?am juz w niejednej ale do Ginger wracam najch?tniej. Zawsze pysznie, zawsze mi?o i sympatycznie. Elegancki wystrój i mi?a atmosfera. Moj ch?opak ze Sri Lanki uwielbia tu ze mna chodzic. Zawsze mu smakuje i nigdy sie nie zawiodl :) Polecamy!


Cz?sto bywamy w ró?nych restauracjach, ale Pa?stwa jest wyró?nia si? pod ka?dym wzgl?dem. Przede wszystkim urzek?a nas przemi?a atmosfera. Obiady j

Feb 01, 2016 by Magdalena i Jan

Cz?sto bywamy w ró?nych restauracjach, ale Pa?stwa jest wyró?nia si? pod ka?dym wzgl?dem. Przede wszystkim urzek?a nas przemi?a atmosfera. Obiady jak u Mamy. Gor?ce podzi?kowania kierujemy do p. Beaty - w?a?cicielki restauracji.


I like come to Ginger Restaurant with my family because they have a very good and fresh food. Really polish menu, fantastic climate, friendly atmosphe

Jun 01, 2015 by Mariusz

I like come to Ginger Restaurant with my family because they have a very good and fresh food. Really polish menu, fantastic climate, friendly atmosphere. The menu for adults and children. They also have season tickets. Highly recommended. I'll back soon.


Dzi?kujemy bardzo dzisiaj bylismy poraz drugi i jedzenie oraz obsluga jest wspaniala Naprawde warte polecenia

May 03, 2015 by Robert

Dzi?kujemy bardzo dzisiaj bylismy poraz drugi i jedzenie oraz obsluga jest wspaniala Naprawde warte polecenia


Polecam w szczegolnosci salatki pani Kasi, a ostatnio rewelacja salatka z pory, dzisiaj znowu zjem ciekawe co bedzie...?

Nov 18, 2014 by jerzy

Polecam w szczegolnosci salatki pani Kasi, a ostatnio rewelacja salatka z pory, dzisiaj znowu zjem ciekawe co bedzie...?


Serdecznie Polecam! Po raz kolejny raz si? nie zawiedli?my a nawet jeste?my zachwyceni. Pani Beata wraz ze swoim magic Team'emwprawili nas w zachwyt

Nov 02, 2014 by Amelia

Serdecznie Polecam! Po raz kolejny raz si? nie zawiedli?my a nawet jeste?my zachwyceni. Pani Beata wraz ze swoim magic Team'em
wprawili nas w zachwyt. oby tak dalej. Jeszcze raz dzi?kujemy!!!
Amelia i Bartosz


Zawsze wszystko w porzadku, a bylam kilka razy. Dzisiaj tez sie wybieram :)

Oct 02, 2014 by Viola

Zawsze wszystko w porzadku, a bylam kilka razy. Dzisiaj tez sie wybieram :)


Bylismy w niedziele i bylo pysznie. Duze porcje, mila obsluga i do tego tanio. No i darmowy parking pod samymi drzwiami do restauracji to cos co nam s

Aug 04, 2014 by Paulina i Bartek

Bylismy w niedziele i bylo pysznie. Duze porcje, mila obsluga i do tego tanio. No i darmowy parking pod samymi drzwiami do restauracji to cos co nam sie dawno nie przytrafilo.
Pozdrawiamy :)


Pozdrawiamy ze Szwajcarii. Jak przestanie u Was padac, to przyjedziemy na obiadek ;-))

Feb 14, 2014 by Agata & Robert

Pozdrawiamy ze Szwajcarii. Jak przestanie u Was padac, to przyjedziemy na obiadek ;-))


Ginger - Polska Restauracja , UK 5.0 5.0 30 30 Bardzo Polecam pyszne domowe jedzenie bardzo mila obsluga I kelnerka jedyna w swoim rodzaju zawsze mila I umiechnieta
Page:
123