Godziny Otwarcia: Poniedziałek - Sobota: Od 10 AM - 8 PM. Niedziela: Od 11 AM - 8 PM

Opinie

Dodaj swoja opinie o restauracji


Submit your review
* Required Field

Zdecydowanie polecam !!! Pyszne jedzenie bardzo mi?a obs?uga ????????????

Sep 16, 2017 by Kris

Zdecydowanie polecam !!! Pyszne jedzenie bardzo mi?a obs?uga ????????????


Naprawde polecam . Obs?uga bardzo professional na , milandomowa atmosfera i co najwazniejsze jedzenie naprawde dobre

May 14, 2017 by Julita

Naprawde polecam . Obs?uga bardzo professional na , milandomowa atmosfera i co najwazniejsze jedzenie naprawde dobre


Najlepsza Polska restauracja w okolicy. Bardzo polecam placek po zbojnicku, golonko i schabowego. Super mila obsluga.

Apr 09, 2017 by Adam

Najlepsza Polska restauracja w okolicy. Bardzo polecam placek po zbojnicku, golonko i schabowego. Super mila obsluga.


Jedzenie za ka?dym razem przepyszne a obs?uga jeszcze milsza :D Polecam ka?demu kto chce dobrze zje?? !

May 09, 2016 by Paula

Jedzenie za ka?dym razem przepyszne a obs?uga jeszcze milsza :D Polecam ka?demu kto chce dobrze zje?? !


Jedzenie pyszne porcje duze oby ceny nie poszly w gore ;)

Apr 29, 2016 by sabina

Jedzenie pyszne porcje duze oby ceny nie poszly w gore ;)


Bardzo dobre jedzenie.Duzy wybor, kazdy znajdzie cos dla siebie. Przemila obsluga. Restauracja godna polecenia.

Feb 14, 2016 by Marta

Bardzo dobre jedzenie.Duzy wybor, kazdy znajdzie cos dla siebie. Przemila obsluga. Restauracja godna polecenia.


Najlepsza Polska restauracja w Londynie! Bywa?am juz w niejednej ale do Ginger wracam najch?tniej. Zawsze pysznie, zawsze mi?o i sympatycznie. Eleganc

Feb 02, 2016 by Agnieszka

Najlepsza Polska restauracja w Londynie! Bywa?am juz w niejednej ale do Ginger wracam najch?tniej. Zawsze pysznie, zawsze mi?o i sympatycznie. Elegancki wystrój i mi?a atmosfera. Moj ch?opak ze Sri Lanki uwielbia tu ze mna chodzic. Zawsze mu smakuje i nigdy sie nie zawiodl :) Polecamy!


Cz?sto bywamy w ró?nych restauracjach, ale Pa?stwa jest wyró?nia si? pod ka?dym wzgl?dem. Przede wszystkim urzek?a nas przemi?a atmosfera. Obiady j

Feb 01, 2016 by Magdalena i Jan

Cz?sto bywamy w ró?nych restauracjach, ale Pa?stwa jest wyró?nia si? pod ka?dym wzgl?dem. Przede wszystkim urzek?a nas przemi?a atmosfera. Obiady jak u Mamy. Gor?ce podzi?kowania kierujemy do p. Beaty - w?a?cicielki restauracji.


I like come to Ginger Restaurant with my family because they have a very good and fresh food. Really polish menu, fantastic climate, friendly atmosphe

Jun 01, 2015 by Mariusz

I like come to Ginger Restaurant with my family because they have a very good and fresh food. Really polish menu, fantastic climate, friendly atmosphere. The menu for adults and children. They also have season tickets. Highly recommended. I'll back soon.


Dzi?kujemy bardzo dzisiaj bylismy poraz drugi i jedzenie oraz obsluga jest wspaniala Naprawde warte polecenia

May 03, 2015 by Robert

Dzi?kujemy bardzo dzisiaj bylismy poraz drugi i jedzenie oraz obsluga jest wspaniala Naprawde warte polecenia


Ginger - Polska Restauracja , UK 5.0 5.0 25 25 Zdecydowanie polecam !!! Pyszne jedzenie bardzo mi?a obs?uga ????????????
Page:
123