Godziny Otwarcia: Poniedziałek - Sobota: Od 10 AM - 8 PM. Niedziela: Od 11 AM - 8 PM

Opinie

Dodaj swoja opinie o restauracji


Submit your review
* Required Field

najlepsza ekipa na swiecie jaka mialem okazjie poznac, a jedzenie super

Oct 07, 2019 by LUKAS

najlepsza ekipa na swiecie jaka mialem okazjie poznac, a jedzenie super


Du?o , smacznie , mi?o. Jestem mi?e zaskoczona , jedzenie jak w domu , ceny przyst?pne , mi?a obs?uga.

Apr 28, 2019 by Anna

Du?o , smacznie , mi?o. Jestem mi?e zaskoczona , jedzenie jak w domu , ceny przyst?pne , mi?a obs?uga.


Zdecydowanie polecamy :) jedzenie przepyszne i obs?uga przemi?a

Apr 07, 2019 by Barbara

Zdecydowanie polecamy :) jedzenie przepyszne i obs?uga przemi?a


Zdecydowanie polecam !!! Pyszne jedzenie bardzo mi?a obs?uga ????????????

Sep 16, 2017 by Kris

Zdecydowanie polecam !!! Pyszne jedzenie bardzo mi?a obs?uga ????????????


Naprawde polecam . Obs?uga bardzo professional na , milandomowa atmosfera i co najwazniejsze jedzenie naprawde dobre

May 14, 2017 by Julita

Naprawde polecam . Obs?uga bardzo professional na , milandomowa atmosfera i co najwazniejsze jedzenie naprawde dobre


Najlepsza Polska restauracja w okolicy. Bardzo polecam placek po zbojnicku, golonko i schabowego. Super mila obsluga.

Apr 09, 2017 by Adam

Najlepsza Polska restauracja w okolicy. Bardzo polecam placek po zbojnicku, golonko i schabowego. Super mila obsluga.


Jedzenie za ka?dym razem przepyszne a obs?uga jeszcze milsza :D Polecam ka?demu kto chce dobrze zje?? !

May 09, 2016 by Paula

Jedzenie za ka?dym razem przepyszne a obs?uga jeszcze milsza :D Polecam ka?demu kto chce dobrze zje?? !


Jedzenie pyszne porcje duze oby ceny nie poszly w gore ;)

Apr 29, 2016 by sabina

Jedzenie pyszne porcje duze oby ceny nie poszly w gore ;)


Bardzo dobre jedzenie.Duzy wybor, kazdy znajdzie cos dla siebie. Przemila obsluga. Restauracja godna polecenia.

Feb 14, 2016 by Marta

Bardzo dobre jedzenie.Duzy wybor, kazdy znajdzie cos dla siebie. Przemila obsluga. Restauracja godna polecenia.


Najlepsza Polska restauracja w Londynie! Bywa?am juz w niejednej ale do Ginger wracam najch?tniej. Zawsze pysznie, zawsze mi?o i sympatycznie. Eleganc

Feb 02, 2016 by Agnieszka

Najlepsza Polska restauracja w Londynie! Bywa?am juz w niejednej ale do Ginger wracam najch?tniej. Zawsze pysznie, zawsze mi?o i sympatycznie. Elegancki wystrój i mi?a atmosfera. Moj ch?opak ze Sri Lanki uwielbia tu ze mna chodzic. Zawsze mu smakuje i nigdy sie nie zawiodl :) Polecamy!


Ginger - Polska Restauracja , UK 5.0 5.0 28 28 najlepsza ekipa na swiecie jaka mialem okazjie poznac, a jedzenie super
Page:
123